Content als magneet voor klanten

Wil je jouw bedrijf laten groeien met contentmarketing? En kun je bij je contentcreatie wel wat hulp gebruiken? Contentmarketing is een zaak van lange adem. Dan is het goed dat je vooraf je doelen goed omschrijft en daarmee aan de slag gaat. Focus is daarbij belangrijk, maar je moet tegelijkertijd de wensen en het mediagebruik van je doelgroep goed in de gaten blijven houden. Dat vraagt om specialistische kennis – en misschien wel extra capaciteit.

Werken met een contentplan

Content creëer je niet op basis van onderbuikgevoel, maar wat je doelgroep echt nodig heeft in het koopproces. Met als doel nieuwe en loyalere klanten. Daarvoor heb je een contentplan nodig, waarbij je de informatiebehoefte inventariseert en vervolgens daarvoor content creëert.

  • Wat vormt de basis die belangrijk is voor content die raakt en onderscheidend is?
  • Wie is de doelgroep en welke verwachtingen hebben deze lezers en kijkers?
  • Welke boodschap en welk doel heeft een campagne en iedere uiting?

Contentcreatie is geen geen doel op zich, het is een middel. Het gaat er niet om dát je wat creëert, maar om wát je creëert.

90% van de consumenten vindt content van bedrijven nuttig. 82% denkt positiever over een bedrijf dat waardevolle content publiceert.  Bron: Demand Metric 2014

Content uit Zeeland is zilter

Het maken van een contentplan is een prachtig proces waarbij je door de ogen van de klant kijkt en niet uitgaat van je productaanbod. En misschien heb al voldoende content in huis dat alleen herschreven hoeft te worden! Station zeeland helpt je met de strategische begeleiding en ondersteunt je met de de creatie van content.

Het voordeel is dat je hiermee op een flexibele manier extra specialistische kennis en capaciteit in huis haalt. En content uit Zeeland is zilter, dus uniek! Content van station zeeland voldoet altijd aan één van de volgende voorwaarden:

Content uit ZeelandWil je meer weten over extra kennis of capaciteit voor het creëren van je content? Of wil je gewoon eens bespreken wat je volgende stappen bij contentcreatie zijn?
Neem dan contact met mij op, ik deel graag mijn kennis met je.

Of bekijk op de Dienstenkaart station zeeland welk pakket het meest geschikt voor je is.