e-mailmarketing

E-mailmarketing is één van de meest krachtige communicatiemiddelen. Het heet niet voor niets permissiemarketing: de ontvanger geeft jou toestemming om een e-mail te versturen. Dan moet je wel zorgen dat je relevante content stuurt. Daarbij kan ik je helpen.

Met e-mailmarketing verspreid je content

De basis van e-mailmarketing is relevantie. Met e-mailmarketing zorg je voor meer verkoop, een hogere bekendheid of meer verkeer naar bijvoorbeeld je website of landingspagina. Met e-mailings kun je heel eenvoudig en voordelig in contact blijven op jouw initiatief! Je bent zichtbaar op een actieve manier, in tegenstelling tot social media waar mensen zelf op zoek gaan naar informatie. E-mailings zijn nog steeds belangrijk in het moderne verkoopproces, zowel voor acquisitie als voor het verstevigen van de relatie met je bestaande klanten.

Nieuwe inzichten helpen je verder

Mailings verschillen per merk, product en klantengroep. Voor e-mail marketing bestaat de perfecte e-mail niet. Welke data heb je, wat zijn je doelen, wat is je boodschap? Elke mailing zorgt voor resultaten en inzichten die je weer kunt gebruiken bij de volgende campagne. Daarmee kun je je e-mailmarketing steeds verder verfijnen en verbeteren.

 

e-mailmarketing zeeland

Maak gedrag inzichtelijk

Iedere verzonden e-mail is weer een nieuwe test. Wordt de mail goed ontvangen en geopend? En klikt je ontvanger ook nog op een link of button? De waardering van e-mailings staat in rapportages met duidelijke cijfers.

Bij de meeste e-mailprogramma's is het namelijk mogelijk om het gedrag van de ontvanger te meten. Ook daarop kun je vervolgens weer actie ondernemen, door bijvoorbeeld geautomatiseerd een nieuwe e-mail te laten versturen. Met deze druppelcampagnes voorzie je je klant van relevante informatie, zonder dat je hem stoort. Want wanneer de mail niet geopend of gelezen wordt, dan stopt het geautomatiseerd mailen.

De voordelen van e-mailmarketing

  • Goedkoop
  • Efficiënt
  • Doelgericht
  • Gemakkelijk
  • Onmiddellijk resultaat
  • Gedrag is goed te meten

Ondersteuning bij e-mailmarketing

Station zeeland helpt je bij het bepalen van je doelstellingen, de juiste softwarekeuze, het bepalen van je doelgroepen en het inrichten van de software.
Daarna ga ik voor je aan de slag om de juiste content voor je te maken.

logo_stationzeeland_diap

Maakt content met een plan.
(Ook voor bedrijven buiten Zeeland)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram