Freelance marketeer Zeeland

Je bent op zoek naar een freelance marketeer in Zeeland. Omdat je een project hebt, omdat je specialistische kennis in huis wilt halen of misschien omdat je jouw marketingstrategie structureel wilt opzetten - of een vervolg wil geven. Kortom, ben je op zoek naar marketingondersteuning of wil je meer marketingkennis in jouw bedrijf of organisatie krijgen? Dan kan ik je als freelance marketeer uit Zeeland helpen met het bereiken van je doelstellingen.

Natuurlijk kun je kiezen voor een marketing- of een reclamebureau. Of misschien heb je ooit overwogen om een fulltime marketeer in dienst te nemen. Maar waar ga je dan naar op zoek? Wanneer je ervoor kiest om een freelance marketeer uit Zeeland in te huren, dan heeft dit een aantal voordelen:

 • Je hebt meer flexibiliteit
 • Je hebt een beter inzicht in werkzaamheden
 • Je hebt iemand die met een frisse blik naar je bedrijf kan kijken
 • Marketingkennis wordt overgebracht naar personen binnen het bedrijf
 • Een freelance marketeer is niet afhankelijk van software, belangen of afspraken met andere marktpartijen

Jouw bedrijfsdoelstellingen halen

Voor het beroep van marketeer bestaan meer dan 120 functieomschrijvingen. Iedere marketeer heeft zijn eigen achtergrond en specialisme. Ik ben een generalistische marketeer, die zowel zowel met offline als met online marketing aan de slag gaat. En door mijn journalistieke opleiding ben ik goed met tekst: ik werk ook als redacteur voor vakbladen en brancheorganisaties.

Freelance marketeer Zeeland

Samen meer aandacht voor jouw bedrijf krijgen

Mijn rol is om jouw vraagstuk zo optimaal mogelijk op te lossen. Ik kan de rol van buitenstaander aannemen door  kritisch en opbouwend met je mee te denken. Maar ook door de juiste mensen en middelen in te schakelen en mijn kennis over te dragen binnen jouw organisatie. Ik vind het namelijk belangrijk dat collega’s weten waarom iets gebeurt. Marketing komt namelijk steeds dieper in een organisatie te liggen.

Overzicht van marketingdiensten

Ik kan je ondersteunen of helpen bij marketingvraagstukken, zoals:

 • Hoe bouwen we aan waarde om prijsverlagingen te voorkomen?
 • Hoe kunnen we onze onderneming het beste laten groeien?
 • Hoe bouwen we een sterker merk?
 • Hoe houden we onze klanten loyaal?
 • Hoe kunnen we zien welke klanten het belangrijkst zijn?
 • Hoe kunnen we de verkoopkrachtproductiviteit verbeteren?

Meer weten?

Wil je meer weten over mijn dienstverlening? Of met een kop koffie bespreken wat een freelance marketeer uit Zeeland voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem dan contact met mij op.

logo_stationzeeland_diap

Maakt content met een plan.
(Ook voor bedrijven buiten Zeeland)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram