Met mijn journalistieke achtergrond, klantfocus vanuit de retail en online ervaring help ik bedrijven die succesvoller willen zijn met content voor hun nieuwe marketingstrategie, waarbij zij hun klanten centraal stellen. Dit doe ik op een praktische en creatieve manier. Mijn rol is motiverend, verbindend en dienstverlenend. Ik help ondernemers en collega-marketeers in zowel de zakelijke- als de consumentenmarkt.

In de loop der jaren heb ik een nuchtere en frisse kijk ontwikkeld op marketing. Daarbij was ik bijna verloren voor het vak door de continue focus op zenden, bereik, oplage en accountability. Content- en inboundmarketing geven mij (weer) plezier in het marketingvak! Mijn insteek is praktisch en laagdrempelig, waarbij ik altijd op zoek ben naar creatieve – en daarmee opvallende – invalshoeken.

Marketing is luisteren, bedenken, proberen en weer aanpassen. Doen is het nieuwe denken!

Waarom station zeeland?

Marketing is leuk, mooi en effectief als het goed wordt ingezet. Ik geloof in eerlijke, transparante marketing die gericht is op een duurzame relatie tussen mensen. Content met inhoud die je raakt of vermaakt. Met mijn bedrijf station zeeland wil ik je daarbij helpen.

Hoe? Bekijk de interactieve video content uit Zeeland.

diensten station zeeland

Ik deel mijn kennis graag met je

Wil je meer weten over online strategie en tactiek, bloggen, contentcreatie, interviewen, (SEO) tekstschrijven, social media of e-mail marketing? Wil je weten waarvoor je je website nog meer kunt inzetten? Of gewoon met een kop koffie eens van gedachten wisselen over marketing en commercie? Dan beloof ik je dat we het ook over Zeeland gaan hebben!

Bel mij: 06 53 20 54 56 of stuur een bericht: jeroen@stationzeeland.nl

inbound marketing station zeeland