Dat zijn jouw woorden

Wat zeggen klanten over hun samenwerking met mij?
"Jeroen is een praktijkgerichte vakman die weet waarover hij praat. Resultaatgericht en praktisch. Als je regelmatig online content wil publiceren om beter zichtbaar en vindbaar te zijn, ben je bij station zeeland aan het goede adres. Ik heb al een relatie naar hem doorverwezen, die net zo tevreden is als ik."

Wim van der Mark

Eigenaar dialoogtrainers en schrijven voor het brein
Thomas Edens
"Jeroen brengt een schat aan ervaring mee op het gebied van (online) marketing en communicatie. Hij denkt proactief mee en levert binnen de deadlines - ook als ze wat krap zijn. Ik kan Jeroen van harte aanbevelen!"

Thomas Edens

Directeur Voor Mobiliteit / Projectleider a.i. bij BOVAG
Daan-Luijkx
"Jeroen is iemand die precies weet wat ik bedoel. Hij heeft aan een half woord genoeg en handelt snel. Hij schrijft helder, zijn teksten zijn heel toegankelijk.
Daarnaast denkt hij ook op marketingvlak goed met ons mee. "

Daan Luijkx

Oprichter / Partner / Accountant bij H&L Accountants en Belastingadviseurs
"Jeroen is een goeie SEO tekstschrijver. Door zijn manier van communiceren en interviewen kan hij de juiste vertaalslag maken naar je website. Voor de vindbaarheid van je bedrijf is dit belangrijk want hiermee trek je potentiele klanten aan. Ga zo door!"

Jolanda van Belzen

Eigenaresse Bewegingsplein Westduin
"Deltavorm heeft de laatste jaren door een paar succesvolle innovaties een flinke groei meegemaakt. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, zo’n vol orderboek, maar het betekent helaas ook vaak dat je geen tijd hebt voor zaken die ook belangrijk zijn, maar net wat minder urgent dan die klant die vandaag geholpen wil worden.

Zaken zoals het uitdokteren van een strategie om de huidige werknemers vast te houden en te binden, al heel vroeg met nieuwe kandidaten in contact te komen, een marketingstrategie uitdokteren in tijden van corona en daarna en vervolgens ook die strategie uitvoeren. Dat bleef bij ons allemaal liggen.

Jeroen is onze oplossing voor dit probleem gebleken. Samen stippelen we een strategie uit en helpt hij deze invullen door content te genereren. Hij plant interviews met collega’s, schrijft teksten in een vloeiend stukje en plant de publicatie en voert die uit. Precies wat we nodig hadden"

Nils Dogger

Eigenaar Deltavorm
"Hele goede ervaring. Veel inhoudelijke kennis, bereidheid, pro-activiteit en enthousiasme. Fijne samenwerking!"

Robert Veltkamp

Manager online viaBOVAG
"Altijd leuk om met iemand samen te werken die zijn vak verstaat. Jeroen heeft voor PZW meegedacht en -gewerkt aan de communicatiestrategie. Vooral zijn praktische instelling spreekt mij erg aan."

Lijn Nagtegaal

Projectleider Stichting Procestechniek Zeeland West-Brabant (PZW)
"Great partner for website content, seo, thinking out of the box, etc."

Joep Cuijpers

Marketing and sales Escape Mobility International
Esther Scholten station zeeland review
"De samenwerking met Jeroen is altijd prettig, open en eerlijk. Hij ziet goed waar en wanneer hij een waardevolle aanvulling kan zijn.

Ook is hij erg bereid mee te denken en advies uit te brengen om samen tot het beste resultaat te komen!"

Esther Scholten

Uitgever AM, Logistiek, Tweewieler en Bike Europe
"Jeroen heeft voor ons de website voor het vastgoedbeheersysteem NBIS opgezet met alles daarbij rondom marketing. Perfect verlopen, nu nog de klanten maar dat gaat nu zeker lukken!"

Victor Nickolson

Eigenaar NBIS vastgoed software
"Een goeie ervaring met dit bedrijf. DIt is iemand die het begrijpt en goeie uitleg geeft over de website. Tevens mooie stukjes schrijft over ons bedrijf. Zeer aan te bevelen."

Patrick Brakman

Directeur Neptunus Tweewielers
"H&L Accountants & Belastingadviseurs werkt al jaren tot volle tevredenheid samen met Jeroen Rietvelt van station zeeland. Jeroen helpt ons periodiek met het schrijven en beoordelen van artikelen die wij publiceren in een landelijk vakblad.

Daarnaast ondersteunt Jeroen ons, in nauwe samenwerking met reclamebureau IBIZZ uit Etten-Leur, bij het opstellen van commerciële mailings, teksten, landingspagina's voor op onze website etc. Kortom een hele fijne en professionele partij om mee samen te werken. Vakkundig en no-nonsense!"

Richard Guit

Partner bij H&L Accountants en Belastingadviseurs
"Een aanrader! Jeroen is een fijn persoon om mee samen te werken. Hij weet waar hij het over heeft, denkt mee, is professioneel en open en eerlijk.

We zijn trots op het eindresultaat van de BOVAG Lidmaatschapcheck."

Simone Glasmeier

Projectencoördinator en agile coach BOVAG
"Jeroen is zeer kundig en duidelijk. Hij heeft me veel handvatten gegeven om mijn website Vakantiemetpubers.nl tot een succes te maken.
Ik kan hem van harte aanbevelen!"

Anne de Valk

Eigenaresse vakantiemetpubers.nl
"Kennis, kunde en karakter, dat is wat Jeroen Rietvelt onze titel Tweewieler brengt.

Kennis: Jeroen is volledig ingewijd in de tweewielerbranche - ons dagelijkse speelveld - en weet als geen ander hoe de hazen lopen.

Kunde: zijn schrijfvaardigheid is meer dan goed. In strakke en rake bewoordingen weet hij met zijn artikelen de kern van de problematiek te raken.

Karakater: Jeroen communiceert open en gemakkelijk en is een ideale sparringpartner. Ik werk erg graag en goed met hem samen."

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler
"Jeroen heeft met station zeeland als marketeer een creatieve en proactieve belangrijke rol voor mijn bedrijf Transtecno Aandrijftechniek gespeeld. Wat voor mij belangrijk is de vindbaarheid van mijn bedrijf aanzienlijk te vergroten en het bedrijf in de aandrijftechniek als specialist te positioneren.

Dat heeft hij goed begrepen en met een solide plan uitgewerkt uitgevoerd en tot het gewenste resultaat kunnen omzetten. Daarnaast - wat ik niet onbelangrijk vind - een zeer plezierig en gezellig persoon om mee samen te werken."

Marcel Perdon

dga Transtecno Aandrijftechniek
"Jeroen is een strateeg en marketeer in hart en nieren. Hij weet op een begrijpelijke manier de klant mee te nemen in de wondere wereld van content marketing. Het brengen van de boodschap in woord (en bij regelmaat in beeld) aan de juiste doelgroepen.

Bij de CURA Groep levert Jeroen een wezenlijke bijdrage door zelfstandig en professioneel invulling te geven aan de plannen die we samen formuleren en de doelen die we stellen. Hij maakt als niemand anders marketing en in het bijzonder content (als marketingtool) inzichtelijk, begrijpelijk en van toegevoegde waarde."

Nick Crutzen

CEO CURA BHV
"Jeroen is een vaste partner van MIXpress' vakmedia MIX en MIXpro voor het maken van Close Ups. Dat zijn semi-redactionele artikelen waarin we een journalistieke insteek mixen met de commerciële boodschap van de afzender. Jeroen verstaat de kunst om de boodschap van de afzender zo te verwoorden dat hij de behoeften van de ontvanger aanspreekt. Dat doet hij punctueel, 'well-organised' en met een vlotte pen.

Dat Jeroen retail goed snapt, is in ons geval een extra voordeel. Daardoor gebruiken we hem ook vaak voor journalistieke rondvragen onder ondernemers. Daarin lukt het Jeroen steeds om in een collage van korte, afwisselende quotes precies tot de kern te komen."

Marc Nelissen

Eigenaar MIXpress
"Ik heb Jeroen leren kennen als een goede marketing- en communicatiedeskundige. Als starter heeft hij mij geholpen met goede en pragmatische oplossingen en adviezen die bij mij passen. Op een proactieve manier denkt hij mee met jouw situatie en de behoefte en vraagstellingen die je hebt. Geen mooie praatjes maar ideeën, feedback en inhoud waar je echt iets mee kan.

Al mijn teksten op de website gaan eerst langs Jeroen die de juiste tone of voice weet te maken die past bij mij en mijn onderneming. Naast al zijn kennis en kunde vind ik hem een prettig persoon in de omgang met zijn humor, enthousiasme en passie."

Stef Aelmans

Eigenaar Stael recruitment voor de procesindustrie
logo_stationzeeland_diap

Maakt content met een plan.
(Ook voor bedrijven buiten Zeeland)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram